:: ورود به سامانه
نام کاربری :
رمز عبور :

1402/06/16 20:06:36
با حضور زنان کنشگر ایران و جهان مهرماه در مشهد صورت می گیرد:
برگزاری جشنواره «بین المللی رسانه خورشید» زیر سایه خورشید
اولین جشنواره بین المللی رسانه خورشید با حضور زنان رسانه ای ایران و جهان به عنوان کنشگران عرصه جهاد تبیین و آگاهی بخشی به جامعه در تاریخ 8مهرماه در مشهد مقدس زیر سایه خورشید برگزار خواهد شد.

این جشنواره که به همت معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری و شهرداری مشهد برگزار می‌گردد، گردهمایی زنان رسانه‌ای جهان برای تبادل اندیشه‌ها و تجربیات است و دریچه ای نو برای ارتباطات رسانه ای بانوان گشوده تا فارغ از مرزها با اندیشه های هم آشنا شوند و همبستگی رسانه ای خود را در قبال جریاناتی که به دنبال خاموشی صدای زن مسلمان و تخریب ارزشهای اسلامی و انسانی در جهان هستند را اعلام کنند.

در این برنامه با تاسی به شهیده «شیرین ابوعاقله»، بانوی خبرنگاری که به مدت ربع قرن درباره جنایت‌ها، حملات و تجاوزهای رژیم اشغالگر قدس علیه مردم فلسطین در سرزمین‌های اشغالی روشنگری کرد و سال گذشته توسط رژیم صهیونیستی شهید شد، بانوان رسانه ای دور هم جمع می شوند و نشان خواهند داد روشنگری و روایت گری حقیقت هیچگاه متوقف نخواهد شد.

او زندگی خویش را برای روشنگری فدا کرد و در طول عمر حرفه‌ای‌اش، بیشترین گزارش‌های خبری از رفتارهای غیرانسانی رژیم صهیونیستی را تهیه و به دنیا مخابره کرد. جشنواره بین المللی رسانه خورشید با پشتیبانی از روشنگران امروز دنیا به خصوص زنانی که همچون خورشید بر تاریکی‌ها نورافشانی می‌کنند و برای آینده‌ای روشن و جهانی تهی از ستم، استثمار و بی‌عدالتی از جان خود می‌گذرند. از همه خبرنگاران آزاده جهان دعوت می‌کند تا با حضور در این جشنواره، اتحاد، قدرت و نفوذ خود را به معرض نمایش بگذارند.

این جشنواره با محوریت موضوعات نقش رسانه‌ای زنان در تحقق عدالت اجتماعی، پایگاه امن خانواده و تهدیدهای رسانه‌ای، زن و رسانه مقاومت، رسانه و بردگی مدرن در جهان امروز و در بخش های مکتوب شامل گزارش، یادداشت و مصاحبه، در بخش عکس و همچنین در بخش تصویری شامل گزارش خبری، مستند خبری و مصاحبه برگزار می شود. مهلت ارسال آثار تا 20 شهریور 1402  است و بازده زمانی آثار می تواند از تاریخ 1 فروردین 1400 تا 20 شهریور 1402 باشد. علاقمندان می توانند آثار خود را از طریق آدرس  http://khorsheed.pressfestival.ir/ برای دبیرخانه جشنواره ارسال نمایند.

 

 

 

مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری خراسان رضوی:

زنان تاثیرگذارترین عناصر مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن هستند

مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری خراسان رضوی گفت: امروز با جنگ ترکیبی تمام عیار و معرکه احزاب بر علیه انقلاب اسلامی  مواجه هستیم و در این بین زنان تاثیرگذارترین عناصر مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن هستند.

 به گزارش ستادخبری اولین جشنواره بین المللی رسانه خورشید، شیوا خوش نسب با بیان این مطلب افزود: همانطور که رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند که زن با شرف و با استعداد ایرانی که غرب را عصبانی کرده است و بنیان نظری تمدنی او را به چالش کشیده است، باید روایت شود. جشنواره بین المللی رسانه خورشید می تواند گامی ارزنده در جهت روایتگری بانوان در جامعه باشد.

وی با بیان اینکه زنان نقش مهمی درتوسعه جامعه دارند، اظهار کرد: آنان از یک سو نیمی از پیکره جامعه اند و با حضور فعال خود درعرصه های گوناگون اجتماعی، مسئولیت های بسیاری را بر دوش گرفته اند و از سویی دیگر با ایفای نقش مادری و همسری نقش محوری در تحکیم خانواده و تربیت نسل آینده را دارا هستند.

خوش نسب کنشگری بانوان در عرصه خلق روایتی زنانه به منظور راه اندازی نهضت زنان پیشران جهت حضور در فعالیت های اجتماعی در کنار نقش خانوادگی و مقابله با هجمه های دشمنان  را نیازمند نقش آفرینی و روایتگری خود بانوان دانست و خاطرنشان کرد: هم راستا با اجرایی سازی برنامه های سند تحول مبنی بر جریان سازی فعالانه در تمامی عرصه ها ، ارائه الگوی سوم و گفتمان سازی برای نقش آفرینی دختران و ترویج سبک زندگی ایرانی_اسلامی موقعیت های پیش رو فرصت کم نظیری است که بتوان عقب ماندگی پیش آمده را جبران نموده و با طراحی مشخص ، باشگاه بزرگ مردمی پرطراوت و پرنشاط را پایه ریزی کنیم.

مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری خراسان رضوی با تاکید بر اینکه زن در اسلام از مقام والا و ارزشمندی برخوردار است و یک بانوی تربیت شده در مکتب قرآن، نه تنها خانواده خود بلکه جامعه و تاریخ را دگرگون می سازد، ادامه داد: نقش مؤثر زنان در مقابله با تهاجم فرهنگی و پیشگیری از انحرافات اجتماعی بر کسی پوشیده نیست چرا که زنان در فرهنگسازی بیشترین نقش را دارند و همین نقش مؤثر و کلیدی موجب شد که نوک تیز حمله دشمن در تهاجم فرهنگی متوجه زنان جامعه شود. دشمنان به خوبی دریافتند که اگر موفق به تغییر فرهنگ زنان یک جامعه شوند، می توانند تمامیت فرهنگ آن جامعه را متأثرکرده و تغییردهند ازاین رو دشمن تمامی تلاش خود رامصروف تغییر فرهنگ زنان جامعه ما کرده و طبیعی است که زنان جامعه از تأثیرگذارترین عناصر مقابله با تهاجم فرهنگی به شما می آیند.

خوش نسب همچنین در ادامه تصریح کرد: زنان جامعه ما در دامن انقلاب اسلامی است که می توانند زن و حضور او را در ساحت رشد و تهذیب خویش، حفظ خانه و خانواده سالم و در جهاد اجتماعی جهانی تعریف کنند و بن بست های بزرگ را بشکنند.

 

روایتگری زنان؛ ابزار مقابله در جنگ روایتها

این مقام مسئول یکی از ابزارهای بسیار مهم درمقابله با دشمن در جنگ روایتها را استفاده از ظرفیت روایتگری در زنان ایرانی عنوان کرد  و گفت: در راستا برگزاری رویدادهای روایت آموزی و ایجاد باشگاه های روایت دختران ایرانی در خراسان رضوی  صورت گرفته است.

خوش نسب روایتگری را یکی از ویژگیهای نهادینه شده در بین بانوان ایرانی دانست وبر نقش موثر روایتگری بانوان در دین مبین اسلام با وجود الگوهای بزرگی مانند حضرت فاطمه زهرا(س)  و حضرت زینب(س) تاکید کرد.

وی با ابراز تاسف ازینکه در جنگ روایت ها امروز شاهد روایت برخی مسائل به نحوی هستیم که حقیقتا ً بنا به فرموده مقام معظم رهبری جایگاه جلاد و شهید را تغییر می دهند، بیان کرد: این مساله ضرورت پرداختن به ارائه آموزشهای صحیح رسانه ای را نشان و ضرورت دارد این روایتگری ها را به سمت و سوی درستی سوق دهیم. برای مقابله در جنگ روایتها باید از ظرفیت بانوان کشورمان بهره گیریم که این مهم مستلزم ارائه آموزش های مورد نیاز به عنوان ابزار این نبرد در حوزه روایتهاست.

 

 

محبوبه فرامرزی، پیشکسوت رسانه:

 روایتگری بانوان در رسانه دلسوزانه و مادرگونه است

یکی از  پیشکسوتان رسانه روایتگری بانوان در رسانه را دلسوزانه و مادرگونه خواند که کمک موثری به حل مسایل جامعه می کند.

به گزارش ستادخبری اولین جشنواره بین المللی رسانه خورشید، محبوبه فرامرزی در توضیح این مطلب گفت: حضور زنان در محیط های اجتماعی و به خصوص محیط رسانه ای نیاز ضروری است چرا که نگاه زن به زندگی و به موضوعات اجتماعی خیلی متفاوت تر از نگاه مردان است. حتی این موضوع در نوع نگارش و تنظیم گزارشات و حتی در نوع ارتباط آن ها با سوژه ها نیز متفاوت است.

وی با اشاره به فعالیت‌های رسانه‌ای خود در طول سال‌های گذشته، افزود: ما روزانه پیگیر سوژه‌های متعددی هستیم، با آنها ارتباط میگیریم، پیگیر مشکلات مردم تا جایی که به نتیجه برسد، هستیم.

فرامرزی با اذعان به اینکه من به عنوان یک زن در محیط‌های مختلف خانواده، فضای کار و جامعه هر روز پیگیر مسائل مختلف هستم، خاطرنشان کرد: زنان نسبت به موضوعات اجتماعی دلسوزتر و فعال‌تر هستند. نوع نگاه‌شان در مواجهه با مشکلات متفاوت است یک نوع نگاه مادری همراه فعالیت‌هایشان هست و این باعث می‌شود که همان لحظه پیگیر مشکلات تا رسیدن به نتیجه شوند.

وی در ادامه همچنین گفت: قبل از اینکه به این فکر کنم که یک روزنامه نگار هستم خود را در جایگاه یک کنشگر اجتماعی می‌بینم و احساس نیاز می کنم که بتوانم کاری انجام بدهم.

این فعال حوزه رسانه افزود: بخش قابل توجهی از اهالی رسانه را بانوان تشکیل می‌دهند. ما مداوم در حال فعالیت هستیم کار ما تعطیلی ندارد و مدیریت این کار و پیش بردن آن در کنار زندگی شخصی و نقش‌های دیگری که بر عهده بانوان هست، نیازمند برنامه‌ریزی دقیقی است که بتوانیم خود را با شرایط تطبیق بدهیم.